Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Monday, January 18, 2010

DENGAR-DENGARLAH HATIKU

This morning..as i did log in to facebook..

i read this one sweet post by ella ariffin aka siti ruhaila..

"Never take some one for granted,Hold every person Close to your Heart because you might wake up one day and realise that you have lost a diamond while you were too busy collecting stones"

she made me think a lot..

p/s:

tak mau mereka yang saya syg menangis lagi (wlpn ada di antara mereka tak pernah peduli sy pun) :p

hah,ayu nak komen pe post nie? :p

3 comments:

ANIESAYU said...

eh..ayu kene komen ke?
ayu peduli same ahmad,cume tak tahu ahmad sayang ayu tak..woooha ^^,

owh,sgt betul ape yg ditulis,kadang2 kite tak sedar betape valuablenye someone sampai kite hilang mereke..

btw,thanks ahmad for evrything.. =)

abailian said...

sbb byk2 entry ahmad..ayu je yang byk komen..yang lainpelayar senyap je..kui3..
syg je ayu tu..hehe..tak caya,tanya ahmad..:)

i've done nothing to you ayu :)

ANIESAYU said...

hehe, org lain busy..sbb tu tak tinggal komen