Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Thursday, January 7, 2010

TAK ADA TAJUK

Harinie penat sgt..
Teramat..rasa exhausted..masa tidur dah lari byk..
Kepala cannot stop thinking for others..isk2..teruk btl..
Pe nak jadi pun tatau..teringat org nie,rasa nak tolong..
Ingat org nie rasa nak tolong...ingat org nie rasa kasihan...
Macam2 sampai nak fikir diri sendiri pun tak sempat..

erti hidup pada memberi..saya ingat n pegang prinsip tu sampai bila2
wlpn kdg2 sy susah bila memberi..
kerana pada saya,kita akan mengenali diri kita dgn memberi pada org laen..
terutamanya org yang kita syg..insyaallah..
and again saya akan berfikir lagi untk org arinie..
buntu nak cari penyelesaian terbaek untuknya..

ya ALLAH..bantulah aku..mudahkan jalan mereka..
tak ingin aku sekali mengkhianati hati shbtku..
menyekat kemahuan hatinya..
hanya semata2 untuk memenuhi kehendakku..
tidak sesekali aku begitu..
hatta aku disakiti dan dihina sebegitu rupa..
bantulah aku membahagiakan dia dan mereka ya RABBI..
AMEEN..

1 comments:

Jenin Moden said...

untuk memberi..kita mesti ada sesuatu untuk diberi...
jika diri terabai..tiada ertinya ;)