Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Friday, August 13, 2010

SAYA MASIH SINGLE

Post ini agak tidak bertamadun dek kerana kita semua baru menjejaki ramadhan,aku pulak sibuk cite pasal single mingle nie..haha

Maaf,tapi i cannot afford untuk tidak mecatatkannya di sini ;p

Beberapa hari lepas,seorang teman bertanya, "Kenapa nampak gloomy je nie Ahmad,memikirkan single ke?"

Hahaha..Tergelak besar saya..

Hello..Takde sebab pun saya nak sedih sebab masih single..Dulu mungkin,sekarang no more ;)

Back to back,rasa sangat happy pun ada..hehe

Sebabnya?

Dapat tidur dengan aman..hehe

Tak payah nak jaga hati orang lain..

Tah,tak berfikir pun lagi mengenai hal itu..

Yang sibuk difikirkan sekarang..

Sedih nak grad ~ Nak buat pilihan kerja ~ Nak duit banyak ~ Nak g melancong ~ CONVEST '10

SO takde isu pun sedih or gloomy..

Walaupun kadang-kadang sedih la tengok semua orang dah berpunya,tapi saya percaya ada la hikmahnya..

Kalau ada,adalah nanti..Kalau takde pun tak mengapa..

Masih merasakan diri tak layak untuk menjadi seorang ketua kepada seorang makhluk bernama WANITA ;)

Tak payah la cucuk isu nie lagi..Saya tak gemar..Sila sibukkan diri dengan soal hati masing-masing yang belum settle dan masih bertatih mencari CINTA sebelum sibuk gosip pasal CINTA saya

ISU CLOSED ~

p/s:

Buat kekasih yang mendelete FB ku,cepat-cepat kahwin walaupun kamu dah tak sayang saya,tapi doaku sentiasa ingin kamu bahagia.;)

Hanya yang menghargai layak disayangi
Hanya yang berbudi layak dikasihi
Hanya yang mencintai layak diberi
Nota buat ~ AHMAD BIN ALWI

Pinjam kata-kata seorang teman ~

Never allow someone to be your priority while you're just their option!!

Tak ada lagi unsur kasihan kerana CINTA andai tuhan ingin memberi insyallah






2 comments:

NURUL ATIQAH BINTI RAYAH said...

Salam Ahmad,
Usah dibimbangkan urusan Tuhan ini. Moga2 yg terbaik akan jadi milik Ahmad. Amin~ :)

batrisya qistina said...

salam cik iqah..tak pernah risau pon..tgk ahmad happy je kan?

haha..kadang2 jadi tak selesa orang kerap bertanya..tu je ;)

iqah pun sama..moga 2 tahun lagi jadi milik iqah ;)