Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Tuesday, October 26, 2010

STRESS

Sekarang semua nak jadi kalut semua sebab EXAM ;))

Macam mana korang buat nak coupe dgn stress?

Mesti macam2 kan? ;)

Saya lak?

Ada 3 benda je sekarang :

1. G cari Pengawas Pusat Sumber

2. G borak dgn Kamarul kat Ali Cafe

3. Tidur dengan jayanya walaupun tak study lagi ;p

Hilang bebanan..Yang moody pon leh cool balik..

Semalam dok berborak lagi dgn Kamarul sampai pukul 1 pagi.Ades kelakar tol.Macam sahabat yang terpisah lama.Padahal dah 6 bulan kerja bersama plus hampir tiap2 hari jumpa..Tapi sayangnya nak grad dah ~ Saya akan sentiasa ingat akan msg dia ~ meh temana aku makan jap kat cafe mad..ngeee.Maro ~ sory cite pasal mu..mu kan femes.he ;p

Sahabat-sahabat ~ good luck exam ~ jangan biar perkara2 tak berfaedah jadi priority dlm hidup kalian buat masa skrg ;)

Last Exam insyallah :D


10 comments:

sufygirl said...

En.Stress, sila pergi main jauh-jauh. Jangan kacau kitorang!

Ahmad bila nak belanja k.jie? :P

batrisya qistina said...

haha..en stress dgn en bz sama :D

eh..bukan aritu dah belanja ke ;p

sufygirl said...

klu gitu k.jie la kne belanja ahmad plak ye?
semalam dah belanja adik 'senget' yg sorang 2..;)

halimaton said...

ngumpat gapo ngan maro nih..hehe

perkara yang sama berlaku kat imad ngan aina...asyik bersama..aiseh

Si gadis bunga said...

1) pengawas pusat sumber tu sape?
2) kamarul tu sape?
3) tidur tu plak sape?

hahaha.
ok. or kurang karbohidrat memag gini.

batrisya qistina said...

kakjie ~ tunggu bekwoh la ;p

imad ~ berbakul2 cite..tiap malam jupo..haha..ahmad perasan tu..bagus kan CONVEST nie mengeratkan kita :D
ahmad link blog imad..jgn marah..nak promote sikit VP 2 Econs nih..ngee

gadis bunga ~ byknye soalan..haha..ada la ;p

halimaton said...

erm..xper..link la..cume segan sikit saja..blog tah apa2

batrisya qistina said...

imad ~ mmg imad melaksanakan betul la nie apa yang ahmad tulis..siap kasi pada maro ek ;))

merapu ek?nmpk gaya mcm imad akan jadi academian nnt :D

halimaton said...

herm...
bagi pada maro?apakah?duit kah?
academician?hope so....doakanlah yer...

batrisya qistina said...

yup..duit..masa imad bagi kat maro dia pon dah tergelak ;p

haha..dah agak..tgk gaya pon tau :D