Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Tuesday, November 2, 2010

INJURED

Apa yang injured?

Fizikal ~ semalam terjatuh tangga kepala terhantuk bucu tangga..Alhamdulliah kepala tak pecah..Licin punya pasal..Nasib ingatan tak lupa,ingat lagi nama saya Ahmad..Umur saya 22 tahun..he..

Sakit satu badan nak gerak terasa sengal2..Tidur kena mengiring..Jalan pon tak leh laju macam biasa..Kafarah dosa dari tuhan barangkali..Ampunkan kami bila kami lupa atau tersilap ya Tuhan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kalau dekat2 exam nie ~ mmg injured perasaan..

2,3,4,5 sem dah saya injured perasaan bila exam..Bila menjaga perasaan orang lain yang diutama,diri sendir yang terkorban..Tapi mereka yang kita risaukan dengan bergayanya senang hati..Bukanlah mengungkit,tapi kadang2 orang tak pernah nak tolong sama fikir penderitaan kita..he..Untuk semester last ini,aku perlukan masa untuk diri sendiri..Untuk hari2 terakhir di UIA..Maaf andai byk permintaan tak dapat dituruti..Mahu sangat menghabiskan masa tanpa ditunjukkan jalan apa yang perlu dibuat..mahu ruang untuk diri sendiri dan menikmati ketengan dan hembusan angin2 malam di Taman Ilmu & budi tanpa gangguan.

4 tahun di UIA ~ baru saya sedar saya gagal menggunakan ruang untuk mendapatkan ketenangan yang sebenar dari main camp yang selalu saya inginkan sejak dari matrik dulu.Boleh dikatakan terlalu sibuk untuk meeting sampai lupa dgn kebajikan diri sendiri..isk2 ;)

Maaf ~ banyak msg tak terreply.

Mahu bersendiri buat kali terakhir ~

11 comments:

Khalilatul Khairah Hassan said...

ahmad..sadisnye la update t'baru ahmad tu..tau la dh nk grad..huhu..tkpe,tak mau sdey2..manfaatkn saki baki masa yg tinggal 2 ngn sbaeknye eh=)

Mohamad Izwan said...

22 tahun kah?.. hehe..

orang penting uia ni, mane leh tak busy..

NURUL ATIQAH BINTI RAYAH said...

ahmad,moga Allah ampunkan segala dosa2 ahmad dgn kesakitan ini..

cepat sembuh ahmad..even dh grad, ahmad ttp kne dtg aikol..hee

*sila jgn songsang..haha..~

batrisya qistina said...

ella ~ tq ye teman tadi..tak hbs cakap lagi dgn ella..wlpun takkan hbs ckp sokmo dgn ella tu ;)

wan ~ pentingkah?haha..kalau tak silap no 22 la kot..ngeee.taknak 23 ;p

iqah sec gen ~ songsang?hahaha..i will..sedey ek?haha..tula..orang ada tak nak msg..isk2..haha

NURUL ATIQAH BINTI RAYAH said...

haha..ala, wt ape msg2 ni?wt lenguh tgn je menaip..kol trus je, kn senang..hee :D

batrisya qistina said...

haha..4 bulan skali kan kol ahmad? =))

faham sec gen busy..ultra busy..ngeeee~

Khalilatul Khairah Hassan said...

same2..rse b'tgggjwb tmn smlm..kwn kite sakit kn..lgpon,ella phm stuasi ahmad n nape ahmad mtk ella tmn=) 2la kn..tak smpt smbg byk..kalo smpt pon,xkn abes kn..haha..xpe2,bile2 nnt kite wat 1 session borak2 ye..heee

batrisya qistina said...

haha..masalahnya biler? ;))

tq kerana memahami cik ella :D

SITI RAHMAH BORHAM said...

syafakAllah akh..cepatnya grade..msti awl masuk main camp..neway gudluck.

batrisya qistina said...

rahmah ~ tq..nie kira lmbt dah nie..orang lain dah lama grad..ngee~

Khalilatul Khairah Hassan said...

hehe..bile 2 ella pon tak bleh nk bg jaminan..insyaAllah,ade rzeki nnt bleh nye=)