Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Sunday, April 17, 2011

A.H.M.A.D

Hai..hehe..Assalamualaikum!!

Sihat belake?hehe..

Pernah anda 'gelak guling-guling'?haha..Gelak sakan la kot..Saya rasa jarang saya gelak guling-guling,tapi perkara yang satu ini memang membuat saya gelak guling-guling :))


Bila radio memainkan lagu bertajuk ~ AHMAD ~

Dan saya sendiri mendengarnya,memang saya nak tergelak mendengarnya..hehe..


Pertama sih aku malu-malu
Saat ku dekat ku ragu-ragu
Mungkinkah dia suka padaku
Ah-ah, Ahmad!
Ternyata tanpa ku duga-duga
Aku terima salam darinya
Bergetar saat ku membalasnya
Ah-ah, Ahmad!

Dialah idola, dialah superstar
Mampu menggetarkan ranah jiwa
Dia yang ku nanti, selalu terpuji
Ingin ku dekat slalu ku dekap

Ahmad, yang selalu di hatiku
Ahmad, luruhkan keangkuhanku
Ahmad, ingin aku cepat-cepat 
Bercinta dengan lelaki paling hebat

Ahmad, pribadinya sederhana
Ahmad, tiada banyak bicara
Ahmad, ku tak mau lama-lama
Mendekatlah padaku dengan segera

Sudahkah anda mendengarnya??

Memang susah nak cari lagu nih,saya dah cuba google nak download tapi takde link download..Cuma yang ada satu video youtube,tu pun tak jelas sebab Arrora Salwa nyanyi di pusat beli-belah..Banyak sound effect lain..

Tetiba terfikir, adoyai sapa la buat lagu nih..haha..Fuuh kalau nak compare dengan diri saya,memang la tak padan dan sah-sah menipu..haha..Mungkin AHMAD lain kot..Dan sepanjang umurku,saya baru bertemu dua orang yang mempunyai nama AHMAD seketul..yang lain mesti ada Ahmad .............. Special rupanya nama seketul nih..Sampai orang pun kadang-kadang silap bantai nama ayah bila nak panggil nama kita..hehe.Macam-macam daa...

Terima Kasih pada Salwani dan Ulfah Mansurah yang mengkhabarkan tentang lagu ni..Till now,saya masih gelak guling-guling bila mendengar lagu ni..hahaha...

p/s:bila hayati balik lirik lagu nih,bagus juga untuk muhasabah supaya diri menjadi lebih baik kepada insan sekeliling..Berusaha untuk jadi lebih baik!!!Ameen

Dan orang yang sayang saya pun tak mungkin puji saya setinggi ini..hehe..Puji macam malaikat..Mintak jauh pujian yang melampau..Ampunkan kami ya tuhan kami..


1 comments:

Pu3Mis3 said...

eee btul cari jugak lagu tu,tp x dpt!!!!