Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Tuesday, June 22, 2010

hari ini hari selasa

Selamat tengahari semuaaaa.

Kena ceriaaaa. Nanti sedih, diri sendiri jugak rugi. Eventhough you can’t see the rainbow, it doesn’t mean it’s not there. Betul tak? *wink*
Pernah tak rasa yang orang yang kamu semua nak faham kamu, tak faham pun (ehh, betul tak saya cakap ni..macam tak make sense je..ahh x pe, buat buat faham tau!). Kenapa susah sangat nak faham? Bukaklah otak fikiran tu. Ishhh. Ever heard of, you can’t always get things your way in life. Yeaaa. Faham x? YOU CAN’T ALWAYS GET THINGS YOUR WAY IN LIFE. Silalah faham yea :)

Pagi tadi, ada kawan saya call. Dia nak mintak tolong bayarkan saman untuk dia sebab dia tak dapat nak hantar result kat org scholar tu. Kalau tak hantar results..ka-ching $$$ tak dapat. Hahahaha. Andddd. Dia duduk jauh. Kesian dia kena datang all the way to UIA sebab nak bayar saman je. So, UIA..i’ll be seeing you again. Kawan, you were there when I couldn’t even stand on my own two feet. You helped me stand up. You held my hands when everyone was so busy doing their own stuff. You stayed up late at night just to listen to me cry. Setakat tolong bayarkan saman..small matter lah babe. Haha.

Esok nak pegi KLIA..nak amik Tok Joh dari Umrah. Tok Joh beli apa yea untuk adik. Hehee :P


p/s: teringin nak pergi Umrah jugak :)


salam comel dari saya ;)



2 comments:

abailian said...

apa yang adik saya merepek di sini..hehe..nice try..keep it up..kalau susah nak cakap melayu,english k :D

rasberry said...

okay, x jadi eh post saya? ajar lah mcm mana nk blog dgn cara yg betul.