Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Tuesday, June 29, 2010

SOALAN KRITIKAL BUAT AHMAD

Somebody did ask me ~ Ahmad,how much would you love somebody?

Hahaha..Perlu ke jawab soalan nie..At this stage of my life,i would love somebody whole heartedly..It's not my type i would reserved partial or small part of it anyone else..Again ~ What if you being hurt? God knows the best..Andai itu yang terbaik,sama-sama kita redha..Sakit pun kena redha,mugo kita nie hok tuhan..banyak2 sabar..menjawab soalan? ;)

Soalan lain lak ~ Abe,abe akan pilih ke ore hok abe saye?

Hahaha..Gelak jugak soalan nie..Again at this stage of my life,at the age of 22,i think i'm not suit to be the hero..I'm only meant to be the with them before the true hero appear..they deserved better ;)

Sebenarnya,ingin saya beri yang terbaik buat mereka yang saya sayang kerna saya tak yakin mampu buat orang yang saya sayang happy..Bukan jawapan rendah diri,cuma fact yang hakiki yang mahukan terbaik buat mereka,tak ingin ku lihat mereka bersedih ;)

Abe harap abe jawab soalan kamu ;)

Soalan lain lagi ~ Andai ada masa,bolehkah saya nak jumpa Ahmad?

Hahahaha jugak...Anytime anywhere boleh aje kalau saya tak busy,text je cakap kat mana,sedaya upaya saya akan cuba untuk tidak menghampakan..Masalahnya orang tak nak jumpa Ahmad..Dont worry..Selagi mana saya masih hidup insyallah boleh aje nak jumpa,nak msg,nak telefon,i will entertain you ;)

Sekian ~ Tak ingin memilih

Andainya Di Antara Kita Nanti,
Berubah Hala Serta Memungkiri Janji,
Jangan Ada Benci,
Suka Dan Duka Dilalui,
Jadikan Kenangan Di Sudut Hati..


3 comments:

miss aniesayu said...

glamour la nie?
;)

miss aniesayu said...

glamour la nie?
;)

abailian said...

ceh..glamer ke?nie realiti ;p