Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Monday, August 1, 2011

LELAKI SEPERTI AKU

Salam Ramadhan ;)

Maaf sangat lama saya tidak men'update' blog..Bukan kerana tiada cerita untuk di update tapi kerana kekangan yang pelbagai.Sepanjang tidak mengupdate,dua kali saya berulang alik ke Kuala Lumpur - memang macam orang korporat keparat dah..hehe..

Dan menambah lagi kekusutan dalam diri semasa saya dalam perjalanan pulang ke Kota Bharu,maka saya terdengarlah satu lagu di radio yang mana kemudiannya saya balik mencari tapi tak menjumpainya.Aduh 2 minggu tension sebab tak jumpa..haha..

Dan untuk hari pertama Ramadhan ini,mari sama-sama mendengar lagu ni,semoga bertambah amalan & pahala kita semua.haha



Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak

Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak

Memang tak ada lelaki setampan aku
Tapi yang lebih tampan banyak

Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku sedang belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Oo baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak

p/s:saya tujukan lagu ini buat siapa-siapa yang terasa la kalu dengarnya,dengan saya mungkin - wekk,perasan giler.hahaha - mungkin Elia pun terasa jugak tapi takpe,carilah yang lebih baik dari Apex sebagai pengganti ;)

2 comments:

timbakarat said...

lagu Ahmad xse ko?wink...
tumpang lalu..lamo doh x jenguk ciput;)

Noriffah Hidayati said...

suka lagu ni =p