Pages

RSS

Selamat Datang ke Blog Saya
Harap anda 'pening' membacanya.

Friday, June 25, 2010

SAYA SUDAH DAPAT KERJA

Owh tuhan..Saya masih ada 6 paper to go dan satu sem untuk ditempuhi..

Namun tuhan murahkan rezeki(maybe),saya dah dapat tawaran bekerja..Ades..

Masuk je office,staff dah tengok semacam,ala-ala nak panggil saya BOS..Taula panggil pakcik saya BOS dan saya bukannya BOS pun lagi..Terima pun belum tawaran tu..

Terima kasih banyak la offer..Saya fikir nanti..Mahu enjoy last sem dulu bersama sahabat-sahabat yang amat saya kasihi,baru mahu fikir kerja ;)

Jalan untuk jadi kaya dah terbuka luas lagi bersuluh..insyallah..saya hidup mahu memberi ;)

p/s

ada orang berangan nak bukak firm dengan saya tempoh hari,jadi ke awak? ;)



7 comments:

salwani said...

jadi..hehe..

abailian said...

aik..awak ke? :D

haha..semangat teh mamanya ;)

rasberry said...

ehem ehem. pavillion? ;) jangey buat2 lupaaaa.

abailian said...

nak jugak pavilion..botak la hamba ;)

sayyidah solehah said...

nk kje jugakkkkkk

abailian said...

cik sayyidah,anda takpe..hebat dah ;)

abailian said...

cik sayyidah,anda takpe..hebat dah ;)